Lovosice, Ústí nad Labem – K dopravní nehodě dvou nákladních aut na dálnici D8 u Lovosic museli ve středu dopoledne vzlétnout letečtí záchranáři. Posádku z kabiny vyprostili přivolaní hasiči. Dvaatřicetiletý řidič leží s vážnými zraněními na jednotce intenzivní péče.

Mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan uvedl, že jednotka po vyproštění posádku předala záchranářům. „Provoz na dálnici ve směru na Teplice jsme po dobu zásahu zastavili. Z havarovaného vozu unikaly provozní náplně, hasiči zajistili, aby se nedostaly do kanalizace," dodal Marvan.

Ilustrační foto. Petr Sochůrek
Dvaatřicetiletého muže museli letečtí záchranáři transportovat do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. „Pacienta jsme hospitalizovali na jednotce intenzivní péče s mnohačetnými poraněními," doplnil mluvčí nemocnice Jiří Vondra.

Podle zjištění redakce E – Ústí zraněná spolujezdkyně skončila v litoměřické nemocnici. Příčinu střetu šetří dálniční policisté. Za nehodou stála zřejmě nepozornost dvaatřicetiletého řidiče, který narazil do kamionu před ním.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru