Krásné Březno – Zpříjemnit procházku po krásnobřezenské zoo malým návštěvníkům se rozhodlo její vedení. Za podpory města vybudovalo u Trpasličího hrádku nové dětské hřiště.

Věra Vrabcová, ze zahrady uvedla, že slavnostní otevření nového hřiště pro děti proběhne v sobotu. „Děti se mohou těšit na zrekonstruované klouzačky a laminátové makety zvířat doplněné o nové herní prvky," řekla Vrabcová.

Ilustrační foto. Petr Sochůrek
Slavnostní přestřižení pásky se uskuteční ve 13.00 hodin. „Návštěvníci se mohou těšit na doprovodný program. Zahrát si budou moci pexeso, mikádo, piškvorky, puzzle, člověče, nezlob a další. Začátek akce je 11.00 hodin a skončí v 15.00 hodin. Program u restaurace Koliba začíná ve13.30 hodin," doplnila Věra Vrabcová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru