Střekov – Na špatný stav silnice v Žukovově ulice si dlouhodobě stěžují projíždějící řidiči. Kvůli nerovnostem musela být v jedné části snížená rychlost na třicet kilometrů v hodině. Město slibuje nápravu.

Dolní část Žukovovy ulice. Foto: Petr Sochůrek
Alexandr Kuchař, z kanceláře primátora uvedl, že město letos věnovalo do oprav ulice 225 tisíc korun. „Využili jsme uzavírky a provedli opravy vozovky ve spodní části ulice," řekl Kuchař.

Dolní část Žukovovy ulice. Foto: Petr Sochůrek
To ovšem řidičům nestačí. „Měli by rekonstruovat Žukovovu ulici celou. Je to jako by jel řidič po struhadle," uvedl Jan Šmíd.
„Rekonstrukce zbývající části komunikace Žukovova vedení města zařadí do zásobníku investičních akcí v návrhu rozpočtu na další rok," odpověděl Alexandr Kuchař.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru