Při kontrolách v zahrádkářských koloniích bylo vykázáno pět lidí, strážníci při pochůzce našli zraněnou poštolku
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Tento týden pokračují v obvodu Severní Terasy preventivně bezpečnostní akce, zaměřené na čistotu okolo popelnic a sběrných kontejnerů. Dále také na osoby, které prostor okolo popelnic a sběrných kontejnerů znečišťují a na zahrádkářské kolonie.

Strážníci v zahrádkářských koloniích kontrolují, zda jsou všechny chaty uzamčené a řádně zabezpečené proti vniknutí cizí osobou a také, jestli se v oblasti nepohybují osoby, které tam nemají co dělat.

Při této akci bylo z místa vykázáno pět lidí, kteří se buď pohybovali v blízkosti opuštěných nebo neobývaných zahradních chatek, nebo se přehrabovali v popelnicích a po sobě zanechávali na zemi nepořádek.

1207mpusti1

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Při jedné z pochůzek nalezla hlídka strážníků na zemi poraněnou poštolku, kterou strážníci odchytili a odvezli do ZOO, kde ji předali příslušným zaměstnancům. Tyto akce budou pokračovat i nadále.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru