Ústecký kraj - Zatímco matador českého hokeje a jeden z nejzkušenějších hráčů v historii třiačtyřicetiletý Martin Ručinský podpořil konání 2. večera pro dobrou věc darováním svého dresu do veřejné aukce, další hokejisté darováním dresu se svým jménem podporují prozměnu konání 3. večera pro dobrou věc, který se tentokrát uskuteční v pražském TopGear Baru dne 31.7.2014 a je veřejnosti přístupný.

Stejně jako Jiří Tlustý dres odevzdal do rukou zpěvačky Lucy Junk Jiří Sekáč. Foto: Jakub Schulz
Jiří Tlustý (26), útočník klubu Carolina Hurricanes ze zámořské NHL k příležitosti konání 3. večera daroval do veřejné dražby svůj dres svého zámořského týmu.

„S klukama jsem byl jako host pozván již na 2. večer pro dobrou věc, kde jsem společně s Karlem Frýdem losoval tombolu a předával lidem jejich výhry. Jelikož vím, že děti z dětského domova nemají tolik možností nebo alespoň tolik štěstí jako někteří z nás, rozhodl jsem se napodobit Martina a podpořit konání 3. večera darováním svého dresu. Byl bych moc rád, kdyby se podařilo sehnat dostatek financí a děti nakonec k moři do Itálie odjely. Mým hlavním úkolem bude tentokrát předat úspěšnému dražiteli dres," vysvětlil Jirka proč se rozhodl podpořit i podruhé konání večera pro dobrou věc.

O několik dní později se k Jiřímu Tlustému připojil další elitní hokejista Jiří Sekáč (22), který také daroval svůj dres . Účastník mistrovství světa v ledním hokeji 2014 a také nově člen týmu kanadského Montrealu Canadiens, kam odešel po své životní sezóně v pražském Lvu. „Stejně jako Tlusťoch jsem byl již na 2. večeru pro dobrou věc, kde jsem předával dres za tým HC Lev Praha. Tentokrát jsem do dražby věnoval dres svůj, a proto doufám, že se naše dresy podaří vydražit co nejlépe. Na poslední akci jsme poznali přímo děti z dětského domova Hory sv. Kateřiny, pro které se finanční prostředky shánějí a musím říci, že je to skvělá skupina dětí," řekl s úsměvem Jiří Sekáč.

"Naposledy jsme si s klukama zakoupili také lístky do tomboly. Něco jsme i vyhráli a hned to rozdali dětem. Já tedy nevyhrál vůbec nic," dodal závěrem rozesmátý Sekáč.

Společnost StockholmDream Production s.r.o., která pořádá tyto 4 večery pro dobrou věc zaplatí dětem z dětského domova Hora sv. Kateřiny zájezd k moři do Caorle v Itálii v měsíci září letošního roku. Finanční prostředky k vybrání potřebné částky získávají také díky dražbám dresů, které hokejisté věnují. Ale také každým zakoupeným lístkem do tomboly, které při svém příchodu zakoupí hosté jednotlivých večerů. Zajistit dostatek financí pro úspěšný odjezd dětí tedy může pomoci úplně každý.

„Chtěla bych moc poděkovat oběma klukům, že nám darovali své dresy do dražby. Hlavně díky jejich pomoci a jejich přítomnosti na našich večerech pro dobrou věc se shromažďují finance potřebné k zaplacení celé částky za zájezd na moderátorský workshop, kde si děti zkusí role moderátorů. Dále bych chtěla poděkovat všem, kteří se na tomto projektu podílí, ale také každému, kdo naše večery podpořil méně či více. Ať jde o partnery, hosty, hokejisty či jiné osobnosti, které na naše večery dorazily. V současné době je velice těžké získávat nějakou podporu, a proto si pomoci všech nesmírně vážíme," řekla při přebírání dresů z rukou hokejistů zpěvačka Lucy Junk.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru