Ústí nad Labem – Postavit konstrukci na plátno. Vyndat plastové židle pro diváky. Přichystat digitální projektor a kasičky. V úterý dopoledne dorazili se svou maringotkou na Lidické náměstí promítači Kinematografu bratří Čadíků.

Promítač Jaroslav Skalický ukazuje petici za zachování a podporu kinematografu. Diváci ji mohou podepsat každý večer před promítáním. Foto: Petr Sochůrek
„Přijeli jsme do Ústí z Lovosic. Snad nám bude ve vašem městě přát počasí. Poslední tři večery nám propršelo," řekl promítač Jaroslav Skalický.

Ústečané, se mohou těšit na filmy Donšajni, Revival, Martin a Venuše, Postřižiny. Vstupné je dobrovolné. Kino pod širým nebem začíná každý den doprovodným programem od 20.00 hodin. Samotné promítání od 22.00 hodin. Předpoklad ukončení je vždy mezi 23.30 a 24.00 hodinou. Návštěvníky kinematografu odvezou domů spoje ústeckého dopravního podniku ve směrech Severní Terasa, Dobětice, Všebořice, Pod Vyhlídkou, Vaňov, Střekov a Neštěmice.

Linka a směr trasy:

11 směr Všebořice OC (v případě požadavku pojede autobus až do Chlumce)
15 směr Vaňov
54 směr Dobětice točna
55 směr Severní Terasa
56 směr Pod Vyhlídkou a Všebořice
101 trasa Divadlo – Jungmannova – Krásné Březno – OD Květ – Mojžíř – Skalka
102 trasa Divadlo – Kamenný Vrch, škola – Kamenný Vrch – Střekov II. – Novosedlické náměstí – Šafaříkovo náměstí – Karla IV. – Střekov nádraží ČD – Děčínská (v případě požadavku pojede autobus až do Církvic)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru