Chlumec – Nereagovat na pokyn policistů k zastavení auta a ujet jim se rozhodl řidič BMW. Ústečtí muži zákona zalarmovali kolegy z Teplic, kteří hříšníka v jeho zběsilé jízdě zastavili.

Ilustrační foto. Petr Sochůrek
Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že hlídka v úterý večer na konci obce Přestanov na komunikaci 1/30 prováděla silniční kontrolu. „Ve chvíli, kdy chtěla zastavit vozidlo BMW, tak řidič zrychlil a začal ujíždět směrem na Teplice. Nereagovala ani na světelnou ani na zvukovou signalizaci k zastavení auta. Operační důstojník ihned zalarmoval teplické kolegy. Následně se policistům z oddělení hlídkové služby z Teplic jednoho z pachatelů podařilo zadržet ve vozidle a druhého na útěku. Při ohledání vozidla policisté uvnitř našli zhruba 300 litrů motorové nafty. Dalším šetřením zjistili, že pachatelé tuto naftu odcizili ze dvou kombajnů, které byl odstavené na poli na Chlumecku. Jednalo se o dva muže (21,22) z Teplicka," dodala Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru