Opilý muž spal u pískoviště, po probuzení se choval agresivně a skončil v poutech
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu krátce po půl deváté hodině večerní prováděla hlídka strážníků pochůzkovou činnost v centru města se zaměřením, kde si v ulici Dlouhá na dětském hřišti všimla muže, spícího na lavičce, pod kterým leželo na zemi několik prázdných krabic od vína.

Strážníci muže probudili a požádali ho aby nepořádek po sobě uklidil. Jednalo se o známého bezdomovce, který se po probuzení začal nekontrolovatelně chovat a na strážníky zpočátku verbálně a posléze i fyzicky zaútočil. Ti bezdomovce zpacifikovali a nakonec útočník skončil na zemi v poutech.

Vzhledem k tomu, že dotyčný muž byl pod vlivem alkoholu a nebyl schopen kontrolovat své chování, byla na místo přivolána zdravotní záchranná služba, která si za asistence strážníků převezla jmenovaného do Masarykovy nemocnice k vyšetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru