Neštěmice – Policisté z obvodního oddělení Neštěmice ukončili pátrání po dvojici, kterou podezřívají z odcizení volně odložené ledvinky s finanční hotovostí, mobilním telefonem, doklady a platební kartou v restauraci v ulici Opletalova. O pátrání on-line deník E - Ústí informoval 23. července.

Mluvčí ústecké policie Veronika Hyšplerová uvedla, že pachatel přišel na policii, co se sám poznal na zveřejněných fotografiích. „Zjistil, že ho mají policisté v hledáčku a je jen otázkou času než ho někdo pozná," řekla policistka.

Podezřelá dvojice. Foto: Policie ČR
Pár na odcizenou bezkontaktní platební kartu následně po krádeži v devíti případech provedl nákupy v hodnotě 3 500 korun.

Ústečané, nekupujte zbytečně tištěné noviny. Důležité zprávy z Ústí nad Labem a okolí nejdete včas na webu on-line deníku E – Ústí a zadarmo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru