Povrly - Smrtí sedmdesátiletého řidiče osobního automobilu Škoda Fabie skončil dnes ráno u Povrlů na Ústecku tragický střet osobního vozu s nákladním autem na hlavním silničním tahu z Děčína do Ústí nad Labem. O nehodě informovala ústecká policejní mluvčí Veronika Hyšplerová s tím, že hlavní tah mezi Děčím a Ústím nad Labem byl v obou směrech několik hodin uzavřený. Obě vozidla se střetla poblíž průmyslové zóny.

Tragickou nehodu nepřežil sedmdesátiletý senior z osobního vozu, který podlehl na místě devastačnímu zranění hlavy. Řidiče nákladního automobilu z havarovaného vozu museli vystříhat přivolaní profesionální hasiči. Těžce zraněného muže poté převezla do ústecké nemocnice záchranná služba.

Policisté po dobu vyšetřování tragické nehody odkláněli dopravu z Děčína na Ústí přes Jílové. Podle ústecké policejní mluvčí Veroniky Hyšplerové příčinu dnešní tragické nehody dopravní policisté stále na místě vyšetřují.

Provoz na hlavním tahu z Děčína na Ústí by měl být částečně otevřen po dvanácté hodině. Zjišťujeme podrobnosti celé tragédie.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru