Klíše - Při pochůzce v obvodu Klíše uslyšeli strážníci v ulici Na Nivách ránu a vzápětí uviděli valící se bílý kouř z jednoho z místních polorozbořených domů. Jelikož se nedalo vyloučit další propadnutí zdí a následnému poškození domu, hlídka po dohodě s odborem dopravy část ulice na Nivách uzavřela.

Uzavřaná ulice Na Nivách. Foto: MP Ústí nad Labem
Jan Novotný, zástupce ředitele městské policie, uvedl, že dopravní situaci v ulici z obou směrů upravili strážníci instalací zábran a dopravními značkami. „Jelikož byla budova nestabilní a hrozilo další narušování zdiva domu, jsme celou záležitost oznámili stavebnímu odboru magistrátu města k posouzení," doplnil Jan Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru