Severní Terasa - Na tísňovou linku městské policie zavolal Miroslav B., který operátorovi sdělil, že v ulici Šípková běhá po domě neznámý mladík, a že má pocit, že zde dělá něco nekalého. Strážníci okamžitě vyjeli na místo, kde zadrželi Radka N.(1991), který hlídce tvrdil, že zde někoho hledá.

Zadržení zloděje. Foto: MP Ústí nad Labem
Zástupce ředitele městské policie Jan Novotný uvedl, že šetřením hlídka zjistila, že vše co zadržený sdělil, byla lež. „Radek N. v pátém patře domu odřezal čtyři kusy datového kabelu z uzamčené rozvodné skříně, kterou vypáčil nůžkami. Vzhledem k výši škody, kterou svým jednáním způsobil, strážníci na místo přivolali Policii ČR, která si celý případ převzala k dořešení," dodal Novotný.

Čtenáři, neutrácejte zbytečně za tištěné noviny. Důležité zprávy z Ústí nad Labem a okolí nejdete včas na webu on-line deníku E – Ústí a zadarmo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru