Ústí nad Labem – Dojíždět do centra města, už nebudou muset z nedalekých Božštěšic policisté z oddělení hlídkové služby. Ústecká policie začala s rekonstrukcí vily v Horově ulici, kam by se měli muži zákona do konce roku přestěhovat.

Rekonstrukce vily. Foto: Petr Sochůrek
Vladimír Danyluk, ředitel ústecké policie, uvedl, že na oddělení Hlídkové služby působí zhruba 40 lidí. „Hlídkuje se hlavně přímo ve městě, z Božtěšic sem musíme dojíždět. Přestěhováním do centra to pro nás bude jednodušší a dostupnější," vysvětlil.

Rekonstrukce vily. Foto: Petr Sochůrek
Mluvčí krajské policie Jana Matonohová k rekonstrukci vily doplnila, že by měla podle plánu skončit do konce září. „Poté bude následovat kolaudace. Počítáme přestěhování Hlídkové služby do dvou měsíců od ní. Plánovaná cena rekonstrukce vily v Horově ulici je přes jedenáct milionů korun," dodala Matonohová.

Ve vile v Horově ulici dříve sídlila krajská dopravní policie. Ta se ale přestěhovala do Božtěšic.

Čtenáři, neutrácejte zbytečně peníze za tištěné noviny. Důležité zprávy z Ústí nad Labem a okolí nejdete včas na webu on-line deníku E – Ústí a zadarmo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru