Ústí nad Labem – Zásah dopravních policistů, městských strážníků a hasičů si vyžádala vylitá látka na silnici frekventované světelné křižovatky Malátova – Hoření. Řidiči museli místem projíždět s velkou opatrností.

Zástupce ředitele městské policie Jan Novotný uvedl, že strážníci spolu s dopravními policisty odkláněli dopravu. „Na místo se dostavili i hasiči, kteří místo posypali ochrannou látkou. Případ dále řeší Policie ČR," řekl Novotný.

Sanace silnice. Foto: MP Ústí nad Labem
Mluvčí ústecké policie uvedla, že k události došlo ve čtvrtek krátce před osmou hodinou ranní. „Případ nadále šetří ústečtí policisté," dodala Hyšplerová.

Čtenáři, neutrácejte zbytečně peníze za tištěné noviny. Důležité zprávy z Ústí nad Labem a okolí nejdete včas na webu on-line deníku E – Ústí a zadarmo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru