Ústí nad Labem – Promítačům Kinematografu bratří Čadíků, kteří poslední červencový týden zavítali na Lidické náměstí se čtyřmi českými komediemi, se povedlo vybrat od návštěvníků kina pod širým nebem 19 916 korun. Nejnavštěvovanějším filmem byl Marin a Venuše, Revival.

Se svou maringotkou zavítal Kinematograf bratří Čadíků letos již po dvanácté. „Na promítání chodíme s manželem každý rok. Kinematograf nabízí úplně jinou atmosféru než dnešní multikina. Vzpomínám, jak jsem jako mladá chodila do Letního kina," řekla Ústečanka Renata Součková.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústečané mohli také před každým promítáním podepsat petici na podporu kinematografu. „Archy nám podepsalo necelých dvě stě lidí," uvedl Josef Čadík.

Čtenáři, posílejte nám své náměty na články na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Čtěte co vás zajímá.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru