Ústí nad Labem – Zálusk na železo dostali tři muži. Kde ho vzít a nekrást, když krást, tak kde? V Letním kině se povaluje lešení, zapřemýšlela zřejmě povedená trojice. Ústečtí strážníci byli ovšem proti a lup „magnetům" překazili.

Zadržení zlodějů. Foto: MP Ústí nad Labem
Zástupce ředitele městské policie Jan Novotný uvedl, že si obsluha kamerového systému všimla skupiny osob, které z Letního kina odnášely lešenářské kozy a jiný železný stavební materiál. „Okamžitě na místo vyslala hlídku. Strážníci po příjezdu již nikoho v kině nenašli, proto se vysílačkou spojili s hlídkami v okolí s prosbou o pomoc při pátrání po skupině osob, zřejmě vezoucí železný stavební materiál. Asi po dvou minutách si hlídka skupiny operativního zákroku všimla osobního vozidla, které projíždělo ulicí Londýnská a bylo až po střechu naloženo materiálem, které popsalo operační středisko. Strážníci vozidlo dostihli v Předlicích, kde ho zastavili. V autě hlídka nalezla složené lešení, které posádka odcizila v Letním kině. Šetřením dále zjistila, že se jedná o Aladara D.(1956), Radka G.(1992) a Dalibora K.(1998), kteří se ke krádeži doznali. Strážníci jmenovaným celý lup odebrali a vrátili zpět do Letního kina. Celý případ po zadokumentování předali příslušné přestupkové komisi k dořešení," dodal Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru