Severní Terasa – Při pochůzce na Severní Terase si v zahrádkářské kolonii v ulici Na vrstevnici všimli ústečtí strážníci muže, který ohýbal železnou tyč, a okolo něho se povalovaly různé kovové předměty. Poberta využil známou výmluvu, vše jsem našel.

Zástupce ředitele městské policie Jan Novotný uvedl, že Šetřením bylo zjištěno, že strážníci zkontrolovali okolní zahrádky a zde objevili několik poškozených drátěných plotů a v nedalekém křoví ukryté části okapů, parapetů a železné trubky. „K těmto věcem se muž přihlásil a později se přiznal, že vše odcizil z jedné ze zahrádek, u které vystříhal díru v pletivu, aby se dostal dovnitř, dodal Novotný.

Zadržení zloděje. Foto MP Ústí nad Labem
Lustrací hlídka zjistila, že se jedná o Miroslava B.(1971). Vzhledem k výši škody, kterou svým jednání způsobil, strážníci na místo přivolali Policii ČR, která si celý případ převzala k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru