Ústí nad Labem – Stejně jako v minulých letech i letos bude druhý zářiový víkend patřit milovníkům běhání. Ústím se poběží Mattoni 1/2Maraton Ústí nad Labem 2014. Magistrát města na svých webových stránkách uspořádal soutěž o tři volné registrace.

Ilustrační foto. Petr Sochůrek

Odpovědět stačí na jednoduché otázky a každý soutěžící smí odpověď zaslat pouze jednou. Registraci nemusí využít pouze soutěžící, ale můžete ji i darovat. Soutěžit můžete do 7. září 2014 do 23.59 hod. Vylosováni budou 3 výherci.

Soutěžní otázky najdete zde.

Zdenka Pecková z PR oddělení půlmaratonu uvedla, že celková kapacity Mattoni 1/2Maratonu Ústí and Labem je 3 500 běžců. „Z toho je 41 čtyřčlenných štafet (164 běžců) a 100 dvoučlenných štafet 2Run (200 běžců). Součástí programu je dm rodinný běh s účastí 1 800 a Spolchemie Handbike 1/2Maraton, kterého se zúčastní 20 handbikerů," dodala Pecková.

Podílet se pomocí na ústeckém půlmaratonu mohou také dobrovolníci. „Sháníme zhruba třicet dobrovolníků. Jejich úkolem bude pomáhat n startu v cíli a na občerstvovacích stanicích. Sháníme rovněž mladé muže, kteří by se ujali role vlajkonošů," řekla ředitelka ústeckého dobrovolnického centra Lenka Černá. Dobrovolníci se mohou hlásit na e – mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru