Střekov – Jako lavina se šíří veřejností a na sociálních sítích informace, kdy žhář přímo před oddělením republikové policie v Truhlářově ulici v sobotních ranních hodinách zapálil označené služební auto. O případu redakce E – Ústí informovala již v sobotu. Čtěte zde.

Policisté při vyšetřování požáru zajistili několik stop. Foto: Petr Sochůrek
Pachatel využil nepřítomnosti policistů na služebně, kteří museli v tu dobu zasahovat v jiné části obvodu. Podle zjištění redakce E – Ústí mají vyšetřovatelé kamerový záznam, na kterém je počínání žháře vidět. Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová v pondělí uvedla, že se případem stále intenzivně zabývají. Vzhledem k probíhajícímu šetření, nechtěla sdělit bližší informace.

Policisté při vyšetřování požáru zajistili několik stop. Foto: Petr Sochůrek
Lidé z přilehlého panelového domu zaznamenali v noci z pátka na sobotu jen zásah hasičů. „Probudilo mě až blikání hasičského auta. Je to hrozné co se dnes děje, když se ani hajzlové nezastaví před policií," řekla starší žena z panelového domu.

Škodu způsobenou na služebním autě odhadují policisté na půlmilionu korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru