Ústí nad Labem - Policejní komisař ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ napadení policisty. Z něho podezřívá třiadvacetiletého muže, který se dopustil trestného činu Násilí proti úřední osobě.

Ilustrační foto. Jan Vraný
Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že mladíka předváděl policista na obvodní oddělení ke zjištění totožnosti, neboť na výzvu hlídky nereagoval a doklady nepředložil. „Při předvádění se choval podezřelý agresivně a fyzicky napadl zasahujícího policistu. Následně byl zpacifikován a putoval do policejní cely. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 4 let," dodala policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru