Bílina -  Kulturní centrum Kaskáda v Bílině uvádí koncert známého, stylového Rytmuse! Jen několik dnů poté, co Bílina uspořádala další ročník Den horníků, ožije Letní amfiteátr Kyselka znovu. Ve čtvrtek 11. září večer (začátek od 20 hodin) zde vystoupí hvězda slovenského a českého hip hopu v čele se známým porotcem televizní soutěže Československá Superstar Rytmus (vlastním jménem Patrik Vrbovský).

 

Ten je označován za jednoho z nejvulgárnějších, ale i nejnadanějších ve svém oboru na Slovensku. Vyznačuje se hlubokým hlasem. Rapoval už v první polovině devadesátých let na kultovní výběrovce slovenského hip-hopu Zvuk ulice. V roce 2006 vydal sólové album Bengoro.

V uskupení Kontrafakt se pak jednalo například o singl Kontrafakt a o alba Tri špinavé mená (2003), E.R.A.(2004) a Bozk na rozlúčku (2007) .Rytmus vystupuje v klubech a na koncertech na Slovensku, v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. V roce 2008 vydal desku Si zabil, o rok později album Král (song "Zlatokopky") a 2. 12. 2011 album Fenomén (song "Deti stratenej generácie"). Začátkem března 2011 byla v čase televizního přenosu ze soutěže Miss Universe 2011 poprvé prezentovaná skladba Technotronic Flow, která se objevila na sólovém albu DJ Mad Skilla, který ji produkoval.

25. března 2011 se uskutečnila v bratislavském klubu Dopler premiéra klipu ke kontroverzní skladbě "Jebe". Této premiéře předcházel asi devítisekundový sestřih tohoto videoklipu, který Rytmus prezentoval na své oficiální stránce na sociální síti Facebook. Na YouTube zhlédlo klip přes šest milionů diváků. Písničku s názvem "Čo ti jebe" odvysílala stanice Evropa 2 a hudební televize Óčko, která ji nasadila do své hitparády. Rok 2012 spatřila světlo světa další deska Jediní čo hřeší.
Posledním sólovým počinem z repertoáru nejznámějšího, nejkontroverznějšího rappera a zpěváka slovenské a české hudební scény, je Box (5CD + 1DVD) z října 2013. Box obsahuje všechna řadová alba: Bengoro, Si zabil, Kraľ, Fenomen, Jediný čo hreší a DVD s klipy.

Zájemci o vstupenky pro čtvrteční vystoupení slavného umělce by si měli rychle pospíšit. Zvýhodněné vstupenky jsou k dostání v předprodeji za 200,-Kč v Informačním centru v Bílině (ul. Břežánská 50/1, pevná linka 417 810 985 nebo mob.tel. 775 601 264) a také přes internetový portál Ticketportal. Na místě budou vstupenky o 50,-Kč dražší.
Slavnostní chvíle nadejde od 20 hodin. Brány se veřejnosti otevřou o dvě hodiny dříve. Na diváky čeká minimálně devadesátiminutová show.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru