Ústí nad Labem - Projekt Piana na ulici, který je umístěn pod perony hlavního vlakového nádraží, se s Ústím dočasně rozloučí dalším koncertem ústeckých hráčů pro veřejnost.

„Piano plánuji na podzim z nádraží sklidit a na jaře projekt opět vrátit zpět", řekl Václav Pištora z PRO! Ústí, který úspěšný projekt pražského kavárníka Ondřeje Kobzy do Ústí přivezl.

Piano na hlavním nádraží. Zdroj: Facebook
Podobně jako při prvním koncertě, který se na netradičním místě odehrál v dubnu tohoto roku, i tentokrát bude mít publikum možnost vyslechnout hudební výkony několika ústeckých hráčů, mezi které budou patřit například finalista soutěže Pianista roku ČR Luděk Havel nebo Martin Husák, který se divákům na nádraží již představil. Hru na piano by tentokrát mělo doprovodit promítání němých filmů. Koncert se uskuteční za každého počasí ve čtvrtek 25. září od 18 hodin.

Máte-li chuť prezentovat svou hru na klavír veřejnosti, můžete se organizátorovi Václavu Pištorovi na koncert stále přihlásit, volná jsou ještě dvě místa. „Máme zájem hlavně o dívky a ženy, protože první koncert se odehrál v čistě mužském zastoupení". Zájemci se mohou hlásit emailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

„Jsem nadšený pozitivním ohlasem, který tento projekt v Ústí provázel, a chystám další novinky pro zvelebení veřejného prostoru", uzavřel Václav Pištora.

Václav Pištora

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru