Klášterec nad Ohří - Necelý den po nálezu zavražděné holčičky dnes v podvečer policisté zadrželi osobu, která je důvdně podezřelá z tohoto zvlášť závažného zločinu. "Více informací s ohledem na probíhající úkony v tuto chvíli poskytovat nebudeme. Další informace poskytneme v průběhu zítřejšího, tedy pátečního dne," řekla doslova před pár minutami krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

 

Krajští kriminalisté nadále intenzivně pracují na objasnění násilné smrti nezletilé dívky z Klášterce nad Ohří. Její tělo bylo nalezeno dne 10. září 2014 před 15. hodinou nedaleko obce Ciboušov na Chomutovsku. Případ policie šetří jako zvlášť závažný zločin vraždy.

V současné době policisté pokračují v úkonech trestního řízení; zajišťují důkazní materiál, vyslýchají osoby a prověřují různé poznatky, které by mohly vést ke zjištění pachatele. "Dnes dopoledne proběhla soudní pitva, která potvrdila násilné úmrtí způsobené jinou osobou. S ohledem na probíhající vyšetřování nebudeme zatím sdělovat bližší informace," uvádí Bartošová.

Policie reaguje na situaci a z důvodu znepokojení občanů o bezpečnost dětí jsme ve spolupráci se strážníky městských policií přijali odpovídající opatření a v blízkosti škol posilujeme výkon služby.

Policisté ale zatím nedávají do žádné souvislosti vraždu Elišky s nedávným únosem dívky z Obrnic na Mostecku, kterou dosud neznámý únosce po více než hodině "pustil" v jedné obci na Chomutovsku. O únosu dvanáctileté školačky na Mostecku jsme psali ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru