Krásné Březno – Podívat se, kde a jak bydlí nosorožci, sloni nebo žirafy budou moci návštěvníci zoo v Ústí nad Labem. Vedení zahrady si připravilo pro všechny příchozí v sobotu akci Rozloučení s prázdninami.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Věra Vrabcové ze zoo uvedla, že nahlédnout budou moci návštěvníci do pavilonu žiraf a nosorožců - 12.00 hodin, pavilon zimoviště - 13.15 hodin a pavilon slonů - 15.00 hodin. „Dále uskutečníme komentovaná prohlídka horní a dolní části zoo, která v horní části zoo začne ve 12.15 hodin a v dolní části v 13.30 hodin. V prostorách Zooškoly proběhne setkání s profesionálními animátory,kteří budou zkoušet animaci zvířat z naší zoo, zúčastnit a podívat se mohou i návštěvníci. Připravena je ukázka práce animátorů, krátká přednáška amerického umělce Kenny Roye, který se podílel a animaci ve filmu King Kong, a ukázka animace z filmu Wildlife Crossing. Po celý den bude pro všechny připraven kvíz zaměřený na chované druhy," dodala Vrabcová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru