Ústí nad Labem - Na linku tísňového volání oznámil volající dopravní nehodu a požár osobního auta u Kojetic ve směru na Březí. Uvnitř vozu záchranáři nalezli mrtvého člověka.

Při dopravní nehodě uhořel člověk. Foto: Michal Mikšovský HZS ÚK

Mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan uvedl, že k požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem a dobrovolná jednotka Velké Březno. „Hořelo osobní auto, hasiči požár lokalizovali v 11:14 a zlikvidovali v 11:26. Uvnitř vozu nalezli mrtvého. Příčinou vzniku požáru byla dopravní nehoda, kterou vyšetřuje police ČR," řekl mluvčí.

Při dopravní nehodě uhořel člověk. Foto: Michal Mikšovský HZS ÚK

Veronika Hyšplerová, mluvčí krajské policie, řekla, že řidič nezvládl ve vysoké rychlosti zatáčku. „Když přijela na místo hlídka, auto bylo na střeše a v plamenech. Osádku nešlo vyprostit. Policisté zjišťují totožnost řidiče," řekla policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru