Ústí nad Labem - Osm měsíců policisté pracovali na případu výroby a následné distribuce pervitinu v lokalitě Krásného Března. Nyní si pro aktéry kauzy došli. Video ze zásahu poskytli médiím. Psali jsme.

Akce začala uzavřením ulice Přístavní v obou směrech, kdy následně zásahová jednotka Ústeckého kraje společně se zásahovou jednotkou Správy hl.m.Prahy provedly pět domovních prohlídek v ulici Matiční, Svádovská a Pekařská. Při těchto prohlídkách bylo zadrženo celkem osm osob. Dále byly zajištěny dvě laboratoře na výrobu pervitinu, několik gramů pervitinu, finanční hotovost a plynová pistole.

"Všechny tyto zajištěné věci budou odeslány na odbornou expertízu. Akce trvala zhruba šest hodin a podílely se na ní i další složky jako je celní správa, cizinecká policie, orgán péče o dítě a městská policie Ústí nad Labem. Dvěma mužům  již bylo sděleno obvinění z trestných činů nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy a výroby a držení předmětu k nedovolené výrobě omamné a psychotropní látky a jedu," uvedla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Více se dočtete zde.

Snímek z videa z policejního zásahu. Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru