Ústí nad Labem, Louny – Úspěchem na celorepublikové úrovni v závodech v plavání se mohou pochlubit plavci z Městského plaveckého klubu Ústí nad Labem. Z Loun si přivezli do svého rodného města pohár za nejúspěšnější tým.

Plavci z Ústí ovládli pohár Luna v Lounech. Foto: archiv MPKÚ
Roman Eckert, hlavní trenér Městského plaveckého klubu Ústí nad Labem, uvedl, že poháru Luna se zúčastnilo dvě stě osmdesát závodníků z osmadvaceti klubů z celé České republiky. „Mezi nejúspěšnější ústecké plavce patřili Nehněvajsa, Loněk, Kořánová, Kučerová, Špičková, Rýglová, Fialová, Šedá, Sonnenberg, Bisová a Řezáč," doplnil hrdě jména svých svěřenců Eckert.

Plavci z Ústí ovládli pohár Luna v Lounech. Foto: archiv MPKÚ

Sportovní kluby na Ústecku pošlete nám fotografie a informace ze svých vydařených akcí. Redakce E - Ústí je zveřejní na svých stránkách.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru