Ústí nad Labem – Městská části Střekov a centrální obvod města Ústí nad Labem mají nové radní. Noví zastupitelé je odhlasovali na posledních zasedáních. Seznámit se s novými představiteli svých obvodů mohou Ústečané a Střekované na webových stránkách obvodních radnic.

Novým starostou centrálního obvodu je Kamil Hýbner z ANO 2011, jenž vystřídal ve funkci Jana Tvrdíka, který obvod vedl minulé volební období. Místostarostou je Karel Karika z PRO!USTÍ. Ten na postu vystřídal místostarostu Lubora Turka. Jména nových zastupitelů najdou Ústečané na elektronických stránkách městské části.

Také městská část Střekov se může po posledním zastupitelstvu pochlubit novým vedením. Starostku Miroslavu Lazarovou z ODS vystřídal v čele obvodu Miroslav Štráchal z ANO 2011. V křesle místostarosty Václava Křečka z ČSSD vystřídal Jiří Němečekz PRO!Ústí. Nové zastupitelstvo Střekova.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru