Centrální park na Severní Terase zaplní přední české krásky
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Severní Terasa – Zábavný program pro celou rodinu si na poslední prázdninovou sobotu 2. září připravila radnice na Severní Terase. Již potřinácté se uskuteční v místním parku akce nazvaná Rok na Laguně s letošním mottem V Náhorním Karibiku to žije.

Petr Vlasák, tajemník úřadu městského obvodu uvedl, že zábavný program odstartuje ve 14.00 hodin. „Jedná se sice o tradiční akci, ale úplně nově pojatou na vše, co se týká hrátek s vodou, na vodě i ve vodě. Návštěvníci uvidí kejklíře, provazochodce, jako třeba ve Vančurově Rozmarném létě, silovou gymnastiku, crazy akvabely, Labutí jezero, pro děti je připravena pohádka v podání Sváťova dividla. K vyzkoušení bude aquazorbing, vybojování vodní balónkové bitvy a slézení záhadná Sněhová hora. Proběhne také hudební vystoupení Báry Motlové a špičkové kapely YoYo band,“ dodal Petr Vlasák.

Po celý den budou k vidění módní přehlídky v produkci Lenky Kocmanové Taussigové, nakupující ocení tržiště, milovníci zábavy kolotoče a mnoho dalšího. Na závěr celého dne se uskuteční veliká vodní a ohňová show Dobývání vodní tvrze s ohňostrojem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru