Hasiči jedoucí k zásahu se na světelné křižovatce v centru Ústí střetli s dodávkou. Na místo musel vyjet celý integrovaný záchranný systém
Střet hasičského auta s dodávkou komplikoval dopravu v centru Ústí. Foto: Petra Plíhalová
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Dopravní nehoda hasičského zásahového auta a dodávky na světelné křižovatce u čerpací stanice Agip v centru Ústí krátce ve čtvrtek 31. srpna zkomplikovala dopravu v centru města. Podle zjištění redakce E – Ústí.cz jeli hasiči se zapnutým světelným a výstražným signálem na zásah do Neštěmic.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že ke střetu došlo krátce před půl druhou odpoledne. „V křižovatce ulic Panská a Tovární se srazil hasičský vůz s dodávkou. Okolnosti střetu jsou v šetření dopravní policie,“ dodala krátce po nehodě policejní mluvčí.

Milan Rudolf z Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje upřesnil, že se jednalo o auto jednotky společnosti Správy železniční dopravní cesty. „Jednotka jela k zásahu do Neštěmic, kde poblíž zastávky městské hromadné dopravy došlo ke sražení osoby v kolejišti. Nehoda si vyžádala jedno lehké zranění,“ dodal Milan Rudolf.

Podle zjištění redakce E – Ústí.cz měl být řidič z dodávky otřesen. Na místě karambolu vedle policistů, záchranářů a hasičů zasahovali také strážníci, kteří usměrňovali dopravu.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru