Ústeckou zoo zaplní rychlé stroje severočeských motorkářů. Exhibici v boxu předvedou sourozenci Bytyqi
Ilustrační snímek. Zdroj foto: Zoo Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Krásné Březno - Na dvou kolech se jmenuje akce, která proběhne v sobotu 2. září 2017 od 12.00 do 16.00 hodin v ústecké zoo. Do zahrady přijedou severočeští motorkáři, kteří kromě prezentace rychlých strojů a svého životního stylu chtějí také finančně podpořit ústeckou zoo.

Pracovník zahrady Matěj Kynšt uvedl, že motorkáři se rozhodli se pro adopci lenochoda dvouprstého, jako paradox k rychlosti, kterou jsou známy. „Pokud by se někdo obával, že po zoo budou jezdit motorky a bude zde hluk, opak je pravdou. Motorkáři se zcela v klidu a pomalu přesunou zhruba ve 12.00 hodin od horní brány do prostoru mezi pavilonem slonů a dětským hřištěm Větruše. Zde budou motorky vystaveny, takže si je návštěvníci budou moci prohlédnout a na některých se i vyfotografovat. Akce se zúčastní i známá ústecká sportovkyně, jednadvacetiletá úspěšná boxerka Fabiana Bytyqi s bratrem Sebastianem. Několikrát za odpoledne předvedou krátké exhibiční vystoupení, navíc si děti i další zájemci budou moci vyzkoušet, jak to vypadá v ringu. Program bude zpestřen několika soutěžemi jako je jízda na koloběžkách, přetlačovaná jako brouci roháči či gepardí bludiště za kořistí,“ dodává Matěj Kynšt.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru