Na děti a jejich rodiče čeká první školní den v centru Ústí pestrý program
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Užít si spoustu zábavy než začnou opravdové školní povinnosti, mají možnost v pondělí 4. září malí Ústečané. V centru metropole Ústeckého kraje na ně čekají akce plné zábavy.

Na Lidickém náměstí před ústeckým magistrátem začíná od 11.00 hodin program pod názvem Vesele do školy. „Školáky pobaví animační program, skákací hrady, skluzavka, malování na obličej a různé soutěže. Od 11.15 hodin vystoupí DJ Milan a od 13.00 hodin Johny Machette,“ uvedla mluvčí města Romana Macová.

Pestrý výběr zájmových kroužků, sportovních klubů a dalších aktivit pro děti a mládež nabídne na Kostelním náměstí již druhý ročník akce s názvem Kroužkofest. Rodiče tak budou moci vybírat z desítek klubů či kroužků pro své ratolesti, informovat se a děti zase vyzkoušet na stanovištích jednotlivé aktivity. „Rodičům a především jejich dětem jsme chtěli zpříjemnit první školní den a pomoci jim se zorientovat v nabídce kroužků pro nadcházející školní rok. Věříme, že interakcí s danými aktivitami jim pomůžeme vybrat ten správný. A kdo, ví, třeba díky vhodně zvolenému kroužku či sportovnímu týmu vyroste další olympijský reprezentant nebo věhlasný umělec,“ říká marketingová manažerka OC Forum Ústí nad Labem Kateřina Kejřová. 

Od 10.00 do 17.00 hodin doprovodný program okoření například biketrialová show Tomáše Eibla, sportovní disciplína na speciálních kolech, při které jezdci zdolávají různé překážky, aniž by se jakoukoli částí svého těla dotkli země. Návštěvníci se mohou těšit na akční yo-yo show nebo zhlédnout klasické loutkové představení v podání Sváťova dividla. Pestrý program nabídne i možnosti nesportovního rázu včetně keramických a výtvarných kroužků nebo hudebních a jazykových lekcí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru