Ústí nad Labem – Využít bezplatné jízdy cyklobusem mohou v tomto týdnu nejen účastníci kampaně Do práce na kole. Ústecký dopravní podnik každé odpoledne vozí Ústečany, kteří vyrazili do centra Ústí na kole na Severní Terasu, Stříbrníky a Dobětice zdarma.

Řidič cyklobusu Rudolf Effenberger nakládá jízdní kola cestujících. Foto: Petr Sochůrek
První den provozu cyklobusu využili spoje pouze dva cyklisté. Řidič Rudolf Effenberger uvedl, že jde o každoroční pravidlo. „Ačkoliv se o tom všude píše, chvíli trvá, než lidé začnou jezdit. Loni tomu byli také tak," řekl řidič.

Cyklobus na Severní Terasu v tomto týdnu každé odpoledne vyjíždí ze stanice Divadlo (podloubí u Krajské policie ČR), vždy v 16.30 a 17.30 hodin v trase ulicemi Masarykova, Rooseveltova, Bělehradská, Sociální péče na Severní Terasu. Tady zastaví v zastávce Sociální péče linek č. 15 a 51 a dále pokračují ulicí Mezní do zastávky Stavbařů, odkud přes kruhovou křižovatku na Elbě a sídliště Stříbrníky jede do Dobětic.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru