Ústí nad Labem - Republikoví policisté pátrají po pachateli, který v úterý krátce před polednem v ulici Stará okradl sedmdesátiletou seniorku o kabelku. Zloděj využil momentu překvapení, když kolem poškozené procházel, tak jí z ruky kabelku vytrhl.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že seniorka tak přišla o finanční hotovost, doklady a klíče, mobilní telefon policisté nalezli při ohledání místa činu. „Jednalo se o muže ve věku pětatřicet let, světlé pleti, vysokého cca 170 centimetrů, hubené postavy, krátce střižených blond vlasů „na ježka", tváře měl nápadně zjizvené, jako po akné. Oblečen byl do světle modré šusťákové bundy a světle modrých riflí. V případě jakékoliv informace k osobě pachatel se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," doplnila policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru