Všebořice – I bez Tesca pokračujeme dál, tato věta už od července nebude v Obchodním centru Všebořice zřejmě platit. Po uzavření hypermrketu odchází další provozovatelé místních prodejen a vedení centra zvažuje jeho úplné uzavření.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Jedním z obchodů, který uzavřením centra skončí, je Hervis sports. „Končíme 30. června. Obchodní centrum se pomalu vyklízí, už tady pro nás nebude místo. Informujeme o tom i naše zákazníky," řekl vedoucí prodejny Jakub Venc.

Ve stejném duchu hovořila i barmanka místní kavárny. „My končíme teď v květnu. Co zavřeli Tesco, tak sem vůbec nikdo nechodí. Už se veřejně mluví, že centrum bude fungovat pouze do června," uvedla barmanka.

Monika Kubíčková, manažerka Obchodního centra Všebořice, nechtěla moc slova nájemců komentovat. „Stále probíhají jednání. O všem budeme včas informovat v tiskové zprávě," odpověděla pouze na dotaz redaktora on-line deníku E – Ústí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru