Dvě vážné nehody zastavily silniční provoz v Opletalově ulici. MHD jezdí po objízdných trasách
Střet v Opletalově ulici. Foto: čtenář
Ústí nad Labem

Krásné Březno – K dopravní nehodě osobního auta a cisterny museli ve středu odpoledne vyjet do Podmokelské a Opletalovi ústečtí policisté a záchranáři. Když však jela jedna z hlídek v policejním autě ke střetu se zapnutými světelnými a zvukovými výstražnými signály, začal před ní ujíždět motorkář, který rovněž havaroval. Silnice v ulici Opletalova byla zhruba dvě hodiny zcela uzavřená. Městská hromadná doprava jezdila po objízdné trase.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová obě nehody potvrdila. „Při dopravní nehodě osobního a nákladního auta jeden z řidičů utrpěl zranění, se kterými byl převezen do nemocnice. Poté co nám byl nahlášen tento střet, vyslal operační důstojník na místo události nejbližší policejní hlídky. Když jedna z hlídek ve služebním autě se zapnutými světelnými a zvukovými signály mířila na místo události, začal před ní zatím z nezjištěných důvodů ujíždět motorkář, který přejel do protisměru a havaroval,“ uvedla policistka krátce po nehodě.

Prokop Voleník, mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje ke karambolu motorkáře uvedl, že utrpěl středně těžká zranění. „Nebyl bezprostředně ohrožen na životě a záchranáři ho transportovali do ústeckého traumacentra,“ doplnil mluvčí záchranářů.

Jana Dvořáková z ústeckého Dopravního podniku k uzavírce silnice v ulici Opletalova uvedla, že byl zastaven provoz na všech linkách směrem na Neštěmice, Skalku a Mojžíř. „Na trolejbusových linkách jsme zavedli náhradní autobusovou dopravu, která jezdila po objízdných trasách,“ řekla Jana Dvořáková.

2510 nehoda2

Karambol motorkáře. Foto: čtenář

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru