Předlice – Šest nových autobusů Iveco Urbanway CNG má své patrony. Stali se jimi ústečtí úspěšní sportovci, kteří je pokřtili v předlické vozovně v prostorách nové čerpací CNG stanice.

Patronkou autobusu s číslem 68 se stala krasobruslařka Lenka Kulovaná. Foto: Petr Sochůrek
Jednou z nich byla krasobruslařka Lenka Kulovaná, která vozu s číslem 68 popřála, ať se stane Jágrem mezi autobusy. Dalšími patrony byli Jaroslav Dědek, mistr Evropy ve střelbě nebo Jan Černohorský, mnohonásobný mistr republiky ve vodním pólu. Za Městský plavecký klub pokřtil autobus Roman Eckert, hlavní trenér oddílu. Nastupující úspěšnou generaci zaštítila Nikola Vápeníková, mistryně republiky v judo. Svůj vůz šampaňským polily také členky klubu Aerobic Domu dětí a mládeže.

Soutěž Staň se naším paparazzim odstartoval známý ústecký fotograf Petr Berounský. Foto: Petr Sochůrek

Na závěr křtu známý ústecký fotograf odstartoval letní soutěž Dopravního podniku, která nese název Staň se naším paparazzim. Úkolem soutěžících je pořídit „vymazlené" fotografie nových trolejbusů a autobusů. Klání potrvá od 1. června do 30. září. Na vítěze kromě cen čeká i možnost umístění snímků v interiéru focených vozů a na chystající se výstavě v Informačním středisku města Ústí nad Labem v Paláci Zdar.

Mistr Evropy ve střelbě Jaroslav Dědek křtí svůj autobus. Foto: Petr Sochůrek

Kmotrem autobusu s číslem 67 se stal Jan Černohorský, mnohonásobný mistr republiky ve vodním pólu. Foto: Petr Sochůrek

Za Městský plavecký klub pokropil šampaňským nový autobus hlavní trenér Roman Eckert. Foto: Petr Sochůrek

Nikola Vápeníková, mistryně republiky v judo, popřála autobusu se svým jménem slušné cestující. Foto: Petr Sochůrek

Za své sportovní úspěchy si vysloužily logo na voze s číslem 72 členky Aerobic klubu Domu dětí a mládeže. Foto: Petr Sochůrek

Za své sportovní úspěchy si vysloužily logo na voze s číslem 72 členky Aerobic klubu Domu dětí a mládeže. Foto: Petr Sochůrek

Šest nových autobusů Iveco Urnbanway CNG má své patrony. Foto: Petr Sochůrek

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru