Ústí nad Labem - Zástupci obecně prospěšné společnosti Sociální agentura převzali prestižní cenu „Vzdělávací instituce roku 2014", kterou pravidelně každým rokem uděluje Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR (AIVD je největším profesním sdružením v oboru vzdělávání a rozvoje dospělých v ČR s tradicí od roku 1990).

Cena byla zástupcům organizace Sociální agentura, o.p.s. předána v rámci mezinárodní konference věnované problematice „Age managementu a podpoře pracovní schopnosti v ČR" za přítomnosti zástupců Ministerstva práce a sociálních věcí, Ministerstva zdravotnictví ČR a dalších odborných autorit z akademického a podnikatelského prostředí. Jedná se o mimořádný úspěch, kterého dosáhla poprvé vzdělávací instituce se sídlem v Ústeckém kraji.

Celostátní soutěž "Vzdělávací instituce roku 2014" má již dlouholetou tradici a pořádá ji každoročně Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, která je největší profesním sdružením v oboru vzdělávání a rozvoje dospělých v České republice s cílem ocenit kvalitu poskytovaných vzdělávacích služeb a systém práce se zákazníky vzdělávacích institucí. Z nominovaných vzdělávacích institucí nejdříve odborná porota složená ze zástupců Ministerstva práce a sociálních věcí, Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a dalších odborných autorit ve vzdělávání vybrala tři finalisty z celé České republiky. O konečném vítězství Sociální agentury rozhodla na pořádané Valné hromadě samotná členská základna Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR.

Sociální agentura je obecně prospěšnou společností se sídlem v Ústí nad Labem, která kromě vzdělávání dospělých působí také v oblasti sociálních služeb a pracovní rehabilitace. Vznikla v roce 2001 s cílem zlepšit kvalitu života lidí se zdravotním postižením. Nabídka vzdělávacích programů a poradenských služeb se začala formovat až v posledních pěti letech. V současné době organizace nabízí pestrou škálu vzdělávacích programů pro poskytovatele sociálních služeb, pěstouny, pečující osoby, ale i úřady a podnikatelské subjekty.

Vzdělávací programy jsou realizovány v moderně zařízených bezbariérových prostorách přímo v sídle společnosti nebo formou „na klíč" u zákazníků po celé České republice. V loňském roce vzdělávací kurzy absolvovalo více než 1 600 účastníků z více než 140 organizací, kteří si mohli vybrat z nabídky více než 130 vzdělávacích kurzů.

Více informací o organizaci Sociální agentura najdete na webových stránkách www.socialniagentura.cz., podrobné informace o nabízených vzdělávacích programech najdete na e-shopu na adrese vzdelavani.socialniagentura.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru