Libouchec, Děčín – Nezodpovědné chování pětatřicetiletého motorkáře skončilo v neděli vážnou dopravní nehodou. Transportovat ho museli letečtí záchranáři do nemocnice.

Ilustrační foto: Jan Vraný
Jak uvedla mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová, vše začalo, když pětatřicetiletý motorkář předjížděl policejní hlídku několik kilometrů před nehodou přes plnou čáru se zvednutou motorkou na zadní kolo. „Policisté tohoto muže dojeli v obci Libouchec, kde je v současné době z důvodu frézování vozovky doprava řízena semaforem. Vzhledem k tomu, že zde byl prostor řidiče zkontrolovat, zapnuli majáky a jeli směrem k řidiči, který předjel celou řadu stojících vozidel. Ve chvíli, kdy si motorkář policistů všimnul, tak začal ujíždět. Obcí se řítil více jak stokilometrovou rychlostí. Zhruba po třech kilometrech vlivem vysoké rychlosti nezvládl řízení, vjel do protisměru, kde se střetl se dvěma projíždějícími vozidly. Hlídka ve chvíli, kdy přijela na místo, tak ihned zalarmovala záchranku a zraněnému muži poskytovali první pomoc. V současné době okolnosti dopravní nehody šetří děčínských dopravních policistů," doplnila policistka.

V průběhu víkendu se jednalo již o čtvrtou vážnou dopravní nehodu motorkáře, kdy sobotní dopravní nehoda u obce Ledvice na Teplicku, skončila tragicky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru