V Krajské zdravotní přednášela o medicíně proti stárnutí uznávaná česká primářka Monika Golková
Na snímku prim. MUDr. Monika Golková. Zdroj foto: Krajská zdravotní, a. s.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Téma "Anti - Aging medicína aneb jak nestárnout " zaujalo posluchače další z řady přednášek cyklu "Osobnosti české medicíny". Prezidentka Asociace medicíny proti stárnutí v České republice, zakladatelka a primářka A2C Anti-Aging Clinic Monika Golková přednášela ve Vzdělávacím institutu Krajské zdravotní v Ústí nad Labem.

Přednášející přivítal a posluchačům představil Jiří Mrázek, náměstek pro řízení informačních systémů Krajské zdravotní: „Primářka Monika Golková vystudovala lékařskou fakultu v Hradci Králové, působila na neurologické klinice v Krči, kde atestovala. Následně studovala Anti-Aging medicínu na univerzitě v belgickém Charleroi. V současné době je primářkou na první certifikované A2C Anti-Aging klinice v Praze. Je zakladatelkou a prezidentkou neziskové organizace Asociace medicíny proti stárnutí České republiky a Slovenské republiky. Patří mezi elitní zakladatele Anti-Aging medicíny nejen v České republice, ale také ve světě, je mezinárodní delegátkou a členkou vědecké rady Světové asociace medicíny proti stárnutí, mezinárodní delegátkou evropské organizace sdružující vědce se stejným zaměřením a členkou American Academy of Anti-Aging Medicine a International Hormonal Society. Publikuje v odborných i lifestylových časopisech, svůj obor představovala i v televizních pořadech."

2910 kz2

„Téma Anti-Aging medicíny je velice zajímavé, jde o rychle rostoucí specializaci, která se rozvíjí od roku 1992. Za tu dobu urazila obrovský kus cesty. Snaží se o dosažení co nejlepšího zdravotního stavu při dlouhověkosti. Tento komplexní obor spojuje obory jako je endokrinologie, genetiky či výživová medicína, a řeší, co tělu dodat preventivně, abychom pak nemuseli zasahovat léčebně. Nikdo nechce stárnout, proto  by si všichni měli vyslechnout Anti-Aging desatero, abychom nestárli, respektive zpomalili stárnutí," přiblížila hlavní myšlenku své přednášky Monika Golková.

Deset bodů k mladšímu já aneb Anti-aging v kostce

  • Strava je základ života a krásného těla
  • Pohyb znamená život
  • Důležitý je kvalitní spánek
  • Psychická pohoda a emoce
  • Láska a dotek léčí
  • Práce a aktivita, kulturní a sociální život
  • Stabilní váha
  • Vyrovnání hormonálních hladin
  • Voda - elixír života
  • Zájem o zdravý způsob života (o Anti-aging)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru