Ústí nad Labem – Dovybavit jednotlivé kóje. Postavit přepážky mezi jednotlivými provozovnami. Takové úkoly mají v těchto dnech dělníci pracující na ústeckém Zanádraží. To by se podle posledních slibů vedení města Ústí nad Labem mělo otevřít 1. srpna.

Dělníci v těchto dnech montují přepážky mezi jednotlivými přepážkami. Foto: Petr Sochůrek
Martin Hausenblas, náměstek primátora, uvedl, že všechny práce k tomu to datu směřují. Podle informací redakce E – Usti.cz v jedné z kójí vznikne Cyklopoint. Jaromír Veselý, cyklokoordinátor města Ústí nad Labem, řekl, že kromě servisu a úschovny si zde budou moci cyklisté i kolo umýt. „Dále nabídneme přístup na internet nebo cyklistům možnost se osprchovat. Kromě krátkodobé úschovny kol v podzemních garážích vznikne dlouhodobá, s uzamykatelnými boxy," dodal k plánům Jaromír Veselý.

Ve druhé kóji provozované městem Ústí vyroste Informační středisko, ve kterém najdou turisté brožury, mapy Ústecka a propagační materiály města. Zbylé kóje by měly sloužit ke komerčním účelům, které budou provozovat jednotliví nájemci. Podle dělníků montující zařízení obchůdků se počítá se salátovým barem, kadeřnictvím, kavárnou nebo prodejnou oděvů.

Pavel Brycz z kanceláře ředitele Městských služeb, které mají Zanádraží ve správě, doplnil, že v současné době hledají nájemce do jednotlivých kójí. „Pro výběr nájemce bude rozhodující výše nabídkové ceny, soulad s vhodným využitím prodejních jednotek podle projektu a datum přijetí nabídky," řekl Pavel Brycz.

Nabídku s uvedením údajů uchazeče, stručného popisu záměru provozovaných služeb a nabízené ceny za pronájem specifikované v Kč/m² bez DPH za rok zasílají zájemci v uzavřené obálce nadepsané „Zanádraží – nabídka" na adresu Městských služeb.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru