Lidické náměstí – Na čtyři dny se opět po roce promění Lidické náměstí před budovou ústeckého magistrátu. Do krajského města zavítali potřinácté promítači na kolečkách bratří Čadíků se svou maringotkou.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Návštěvníci akce mohou těšit na pohádku Tři bratři (1.8), komedii Vejška (2.8), komedii Hodinový manžel (3.8) a komedii Jak sbalit holku (4.8). Stejně jako v minulých letech každý den bude před zahájením promítání, které všechny dny začíná ve 22.00 hodin, doprovodný program. Dnes v sobotu začíná ve dvacet hodin, kdy se o dobrou náladu postará kapela Euphonix. V následujících dnech začíná program vždy ve 20:30 hodin a hrát bude kapela Brass Bombers, která už kinematograf Bratří doprovází několik let.

Vstupné na promítání je dobrovolné a bude i letos věnováno na dobročinné účely.

S ukončením promítání se počítá každý den mezi 23:45 a 0:00 hodinou. Proto i letos se rozhodl ústecký dopravní podnik podpořit kino pod širým nebem a zajistil svými spoji odvoz návštěvníků po skončení promítání domů.

Linka Směr / trasa

11 směr Všebořice OC (v případě požadavku pojede autobus až do Chlumce)
15 směr Vaňov
54 směr Dobětice točna
55 směr Severní Terasa
56 směr Pod Vyhlídkou
směr Všebořice
41 trasa Divadlo – Jungmannova – Krásné Březno – OD Květ – Mojžíř – Skalka
42 trasa Divadlo – Krajský soud - Kamenný Vrch, škola – Kamenný Vrch – Střekov II. – Novosedlické náměstí – Šafaříkovo náměstí – Karla IV. – Střekov nádraží ČD – Děčínská (v případě požadavku pojedu autobus až do Brné nebo Církvic)

zdroj: dpmul.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru