Ústí nad Labem – Jedenáct Ústečanů využilo v pondělí odpoledne otevřených dveří u primátorky města Věry Nechybové (nezařazená). Nejvíce se návštěvníci setkání dotazovali na zákaz čerpání vody z vodních toků a vodních děl, dále se zajímali o údržbu zeleně a nepořádek v ulicích města.

S úsměvem na tváři vítala Ústečany na primátorském odpoledni otevřených dveří primátorka Věra Nechybová. Foto: Petr Sochůrek
Jednou z návštěvnic odpoledne otevřených dveří v kanceláři primátorky města Ústí nad Labem byla Taťána Paterová, která má zahrádku v Habrovicích v blízkosti místního rybníka. „Teď máme problém se zaléváním, kdy už nám dochází voda, kterou jsme se předzásobili. Tak jsme se byli zeptat, jestli by nešla udělat výjimka, abychom si mohli dočerpat své nádrže. Další dotaz, který jsem na paní primátorku měla, byl ten, kdy už nám prodají pozemky, na kterých máme zahrádky. Paní Věra Nechybová je čtvrtý primátor, se kterým jsem o prodeji mluvila. Z jednání s ní mám dobrý pocit, byla vstřícná a slíbila, že se pokusí celou věc prověřit a zjistit, v jakém je stádiu," řekla Taťána Paterová.

Primátorka města Ústí nad Labem Věra Nechybová uvedla, že co se zalévání týče, prověří u úředníků co je legislativně možné či nikoliv. „Všichni občané byli milí, přišli s důvěrou, kterou bych u nich nechtěla ztratit," zhodnotila odpoledne otevřených dveří Věra Nechybová.

Položit otázku primátorce Ústí nad Labem a pohovořit s ní o problémech města budou moci Ústečané zase první pondělí v příštím měsíci, kdy proběhne další primátorské odpoledne otevřených dveří.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru