Ústí nad Labem - Pololetní výsledky hospodaření Krajské zdravotní, a. s. potvrdily pozitivní trend ekonomického vývoje u největšího poskytovatele zdravotní péče v Ústeckém kraji. Dozorčí radu Krajské zdravotní, a. s. o tom informovali na jednání dne 3. 8. 2015 předseda představenstva Ing. Jiří Novák spolu s generálním ředitelem Ing. Petrem Fialou.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

„Těší mě, že po dosažení zlepšeného hospodářského výsledku za loňský rok, se ziskem 21,7 milionu korun po zdanění, pokračuje pozitivní trend v hospodaření Krajské zdravotní i po letošním pololetním hodnocení. Krajská zdravotní se tak zařadila mezi úspěšně rozvíjející se firmy v České republice," uvedl k příznivému hospodaření Ing. Jiří Novák, předseda představenstva Krajské zdravotní, a. s.

„Kladného pololetního hospodářského výsledku přitom dosáhla nejen celá společnost, ale i každá z pěti nemocnic Krajské zdravotní, což dříve nebylo běžné. Pro letošní rok máme stanoveno dosáhnout mírně přebytkového hospodaření. Dosavadní výsledek, zisk k 30. 6. 2015 ve výši 47 milionu korun, je o více než 1,5 milionu korun vyšší, než byl plánován. Naše hospodaření je tak dobrým předpokladem pro tvorbu prostředků, určených ještě v letošním druhém pololetí mj. pro akce velké údržby a oprav, ale také na odměny u všech kategorií zaměstnanců, zejména však v rámci vyhodnocení motivačního systému pro zdravotní úseky, uplatňovaného už v minulém roce," dodal Ing. Jiří Novák.

„Pokračující pozitivní trend ekonomického vývoje Krajské zdravotní mě samozřejmě těší. Cílem je především udržení ekonomické stability, a to i při realizovaných masivních investicích se zapojením dotačních zdrojů. Je třeba připomenout, že investiční akce plánované k realizaci pro rok 2015 přitom dosahují celkové hodnoty převyšující 1,5 miliardy korun," uvedl Ing. Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní, a. s.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru