Ústí nad Labem – Dopravní nehoda mezi motorkářem a osobním autem u Železničního mostu zaměstnala v sobotu odpoledne okolo třinácté hodiny ústecké policisty a záchranáře. Střet si vyžádal zranění řidiče na motocyklu.

Střet motorkáře s osobním autem zaměstnal ústecké policisty a záchranáře. Foto: Alena Lacinová
Mluvčí krajské policie Jana Slámová uvedla, že nehoda si vyžádala středně-těžké zranění u motorkáře. „Silnici I/30 v Přístavní ulici od křižovatky s ulicí Střelecká museli policisté po viadukty u pěti oblouků uzavřít po dobu odklízení následků a šetření nehody v obou směrech," řekla policistka.

Příčina střetu je v šetření ústeckých dopravních policistů. Zraněného motorkáře převezli záchranáři do Masarykovy nemocnice.

Střet motorkáře s osobním autem zaměstnal ústecké policisty a záchranáře. Foto: Alena Lacinová

Čtenáři, využijte naší facebookové stránky nebo e - mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a posílejte nám náměty na zprávy. My informaci prověříme a o výsledku vás budeme na svých stránkách informovat. Čtěte, co vás zajímá.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru