Ústecko - Vznášíte se nad vodou, potápíte se a skáčete znovu a znovu nad hladinu jako delfíni, adrenalin vám proudí v žilách, to jsou adrenalinové novinky Flyboard a Hoverboard, novinky schválené mezinárodní asociací vodních sportů.

Flyboard - to je možnost na vlastní kůži zažít pocit, který mohou mít delfíni, když skákají nad vodní hladinu. To vše vám umožní speciální zařízení s vodními tryskami jménem Flyboard.

Franky Zapata z Marseille vytvořil takzvaný Flyboard, systém vodních trysek, které se připevní na nohy. Ovládání je jednoduché. Jde jen o udržení rovnováhy a přenášení váhy. Působivé video létání na Flyboardu, na kterém Zapata předváděl s tryskami úžasné kousky, nahrál na internet a za patnáct dní ho vidělo přes 2,5 milionu lidí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru