Ústí nad Labem – Ne každé zvíře má svůj domov. Své by o tom mohli povídat čtyřnohý tuláci, kteří skončili v útulcích. Právě kvůli těmto „bezdomovcům" z říše zvířat se rozhodla v sobotu ústecká zoo připojit k Mezinárodnímu dni zvířat bez domova.

Koťátka k osvojení. Zdroj: www.utulek-ul.cz
Mluvčí ústecké zoo Věra Vrabcová uvedla, že začátek programu je v zahradě v Krásném Březně ve 14.00 hodin u restaurace Koliba. „Hlavním bodem programu je prezentace Centra pro zvířata v nouzi, které od roku 2008 spadá pod naši zoologickou zahradu. Proběhnou zde i ukázky práce se psy (policie, asistenční psi) a různých soutěžních disciplín (agility, tančící pes). Nebudou chybět soutěže pro děti," doplnila Věra Vrabcová.

Ústecké Centrum pro zvířata v nouzi v současné k 31. červenci nabízelo k osvojení padesát zvířecích miláčků. Jedná se především o pejsky většího vzrůstu. Výjimkou ovšem nejsou ani kočky, či dokonce koťátka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru