Severní Terasa – Několik desítek lidí sdílelo informaci o brutálním napadení a pokusu o znásilnění mladé slečny v ulici Ladova na Severní Terase. Policie čin potvrdila. K útoku mělo dojít ze soboty na neděli ve tři hodiny ráno.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Na sociální síti Facebook stránka Ústí nad Labem, která o útoku informuje, nabádá Ústečanky, aby se dívaly kolem sebe a raději v těchto dnech chodily po dvou. „Jediné co víme, že pachatel nejspíš zmizel bez bot, zůstaly po něm na místě černé pantofle s malým červeným nápisem. Pachatel mohl být mladý do 30 let, cca 180-190 centimetrů vysoký, bílé pleti, sportovní postavy, s krátkými hnědými světlými vlasy. Na sobě měl modré kostkované kraťasy. Z útoku může být poškrábaný nebo pobouchaný," píše se na facebookové stránce Ústí nad Labem.

Policie se případem zabývá. „Můžu potvrdit, že šetříme případ znásilnění ve stádiu pokusu. Více informací nebudeme k probíhajícímu šetření poskytovat," řekla mluvčí krajské policie Alena Bartošová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru