Ústí nad Labem – Policisté z obvodního oddělení město řeší další z případů krádeže na osobě v Obchodním centru Forum. Neznámý zloděj okradl bravurním způsobem čtyřiačtyřicetiletého zákazníka tamní restaurace.

Poznáváte muže na snímku? Volejte linku 158. Zdroj: Policie ČR
Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že ve chvíli, kdy si poškozený v restauraci sedl, tak si přes opěradlo židle přehodil svou bundu. „V náprsní kapse měl ovšem peněženku s finanční hotovostí. Když už byl na odchodu a chtěl svou útratu zaplatit, tak zjistil, že ve své peněžence žádný finanční obnos nemá. Pachatel velice bravurně a bez povšimnutí peněženku z bundy vytáhl, vzal si peníze a stravenky a peněženku opět na své místo vrátil. Policisté po vyhodnocení kamerových záznamů pátrají po totožnosti dvojice mužů, kteří v inkriminovanou dobu v restauraci také seděli. V případě jakékoli informace k těmto osobám, se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," doplnila policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru