Krásné Březno – Nejen zaklíněné srny, divoká prasata vyprošťují strážníci městské policie z různých kovových oplocení, ale v některých případech i nemotorné obyvatele města. Svědčí o tom výjezd ze středečního rána hlídky ze služebny v Krásném Březně.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Jan Novotný, zástupce ředitele městské policie, uvedl, že operátor na tísňové lince přijal oznámení, kdy volající oznámil, že v ulici Vojanova leží na zemi zřejmě zraněná žena. „Strážníci na místě zjistili, že se jedná o Margitu K.(1958),která v podnapilém stavu upadla tak nešťastně, že si zaklínila nohu mezi lavičku a železný plot a bez cizí pomoci se není schopna ze sevření dostat. Vzhledem k tomu, že dotyčná byla zaklíněna asi dvě hodiny, stačilo to na její vystřízlivění a po vyproštění mohla odejít domů," doplnil Jan Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru